Het succesverhaal van Tiffany: een gelukkig mens telt voor twee

Je bekijkt nu Het succesverhaal van Tiffany: een gelukkig mens telt voor twee

Tiffany is weer gelukkig en dat had ze een jaar geleden nooit durven dromen. Haar leven was een groot zwart, maar nu durft ze vooruit te kijken en te groeien, dankzij hulp van De Tussenvoorziening en begeleiding van WIJ 3.0.

Durven dromen

“Een jaar geleden was er zowel fysiek als mentaal niets meer van me over. Mijn leven was één groot zwart gat, zonder toekomstbeeld, zonder doel en problemen die steeds groter werden. Gelukkig had ik mensen om me heen die me liefde gaven, die met me praatten en die me een zetje in de goede richting gaven. Ik durfde weer vooruit te kijken en te groeien.”

Weer een eigen thuis

“Tot drie maanden terug woonde ik op een crisisopvang waar ik doelen voor mezelf heb gesteld voor de toekomst. En nu, zeven maanden later, zijn mijn doelen werkelijkheid geworden. De Tussenvoorziening heeft me eindelijk weer echt een thuis gegeven, waar mijn begeleider Ira – echt een topper – van Springplank en WIJ 3.0 me helpt en begeleidt in mijn proces.”

En een leuke baan

“Bij Abrona heb ik een leuke baan gevonden. Dit is een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast volg ik een opleiding voor Persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg via de Nationale Zorgklas. En waar ik nog het allermeest gelukkig van wordt, is mijn andere baan bij het Ketelhuis en de Zagerij. Gelukkig zijn de terrassen weer open en kan ik daar erg goed mijn ei kwijt. Thuis gaat het goed, met mijn familie gaat het goed en met mij gaat het steeds beter.”

Elektrische fiets via social return

“Ik ben weer gelukkig en dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen. Dankzij een SROI Power Certificaat van Gebr. Kloens (een initiatief van Everyday Heroes) kan ik met een elektrische fiets naar mijn werk en dat maakt het allemaal nog makkelijker. Hierdoor hoef ik niet zo veel geld meer uit te geven aan openbaar vervoer om naar mijn twee werkplekken te komen.

Een gelukkig mens telt voor twee, toch?”

Bron (tekst/foto): Everyday Heroes