Europalaan – Zuidwest

Sinds najaar 2023 heeft WIJ 3.0 er een nieuwe locatie bij aan de Europalaan 55 in Zuidwest, niet ver van WIJ 3.0 De Stadsbrug aan de Kon. Wilhelminalaan. Verscholen tussen het groen liggen een aantal gebouwen, die we voor verschillende activiteiten gaan gebruiken.

Projecten en activiteiten

De Sport- en Speluitleen die we in 2023 vanuit De Stadsbrug hebben verzorgd, zit per januari 2024 op locatie Europalaan 55. We zullen ook enkele gebouwen gebruiken als werkplek voor medewerkers van staf en team Trajecten & Coaching. Daarnaast huurt de organisatie Villa Vrede ruimte op het terrein voor haar opvangactiviteiten.

In de loop van 2024 komen hier wellicht nog functies bij.

Sport- en Speluitleen

Bij de Sport- en Speluitleen van WIJ 3.0 kan iedereen terecht om allerlei spelletjes, sportmaterialen en andere zaken te huren. Zo maak je van elke sportdag of buurtfeest een succes. Het assortiment is heel divers: van ouderwetse spelletjes als hoepelgooien, sjoelen, een kop van Jut en blikgooien tot airhockey en tafeltennis. Voor veel sporten zijn de materialen te krijgen, zoals voor badminton, basketbal, bowlen, jeu de boules, crocket en boksen. Handig voor een evenement zijn zaken als een machine om buttons mee te maken, biertafels en bijbehorende zitbanken, sporthesjes en een klein kraampje. Er is bovendien een groot assortiment aan vlaggen.

Bestelling online plaatsen

Via de website van de Sport- en Speluitleen zijn alle materialen te bekijken en te bestellen. Je reserveert wat je wilt hebben en kiest een datum en tijd voor afhalen en terugbrengen. Betalen gebeurt bij het afhalen per PIN.