Re-integratie naar betaald werk, vrijwilligerswerk of opleiding

WIJ 3.0 begeleidt werkzoekenden naar betaald werk of vrijwilligerswerk. Daarnaast begeleiden we ook op het werk, in de vorm van jobcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaten met een psychische kwetsbaarheid. Wij schrikken niet terug voor een gat in een CV. Wij snappen dat je soms niet zoveel uren kunt werken als je zou willen. Of dat het vertellen van je verhaal aan een werkgever niet altijd gemakkelijk is.

Maatwerk

Bij onze begeleiding staat de wens van de cliënt centraal. In de oriëntatiefase onderzoeken we samen welk werk passend is. Een uitgebreide loopbaantest behoort tot de mogelijkheden. Deze geeft inzicht in je interesses en vaardigheden, je persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen. Hierna gaan we op zoek. Er is aandacht voor een goed CV, eventueel LinkedIn, een motivatiebrief schrijven en een sollicitatiegesprek voeren. WIJ 3.0 beschikt over een breed werkgeversnetwerk.

Begeleiding op het werk

Eenmaal aan het werk begint het eigenlijk pas. Daarom is er jobcoaching. Je hebt iemand om mee te sparren en krijgt hulp bij problemen waar je tijdens je werk tegenaan loopt. Ook kun je hulp krijgen bij het ontwikkelen van vaardigheden die je nog wil verbeteren.  

Werk bij partners

WIJ 3.0 biedt in samenwerking met verschillende partners werk met begeleiding aan. We zorgen voor de werving en selectie en bieden de nodige begeleiding op de werkplek, bijvoorbeeld in de vorm van jobcoaching. Er zijn mogelijkheden bij diverse bedrijven.

Aanbod trajecten

WIJ 3.0 zorgt ervoor dat elke deelnemer die in een traject zit een vaste trajectbegeleider heeft. Dit zorgt voor een bekend gezicht en de opbouw van een goed beeld over de cliënt. Er zijn verschillende manieren om begeleiding en coaching in te zetten. De mogelijkheden zie je hieronder. Begeleiding & Coaching is vaak afhankelijk van de uitkering of uitkeringsinstantie. De begeleiding kan ook ingekocht worden door een werkgever.