Atelier Naald & Draad heeft nieuwe locatie bij De Arm Utrecht in Hoograven

Je bekijkt nu Atelier Naald & Draad heeft nieuwe locatie bij De Arm Utrecht in Hoograven

Atelier Naald & Draad is al jaren een vaste activiteit van WIJ 3.0 De Strooij in Overvecht. Eind van dit jaar zal het naaiatelier meeverhuizen met De Strooij naar de nieuwe locatie aan de Ghanadreef in Utrecht Overvecht. Maar Naald & Draad heeft sinds kort ook een tweede vestiging in Hoograven. Op 12 mei opende Atelier Naald & Draad namelijk locatie De Arm.

Atelier Naald & Draad naar Hoogravenseweg

WIJ 3.0 heeft met de Circulaire Werkplaats al activiteiten bij kringloopcentrum De Arm Utrecht aan de Verlengde Hoogravenseweg 63. De activiteiten van ons naaiatelier passen perfect bij deze samenwerking met kringloopbedrijven De Arm en Emmaus. Ook op deze tweede locatie zullen deelnemers aan de slag kunnen met het maken, verstellen en repareren van kleding en tassen.

Leren en meewerken aan opdrachten

Naald & Draad is een leerwerkomgeving: deelnemers leren het naaivak en doen waardevolle ervaring op. Naald & Draad is gespecialiseerd in kleine producties. De werkbegeleiders zorgen voor de ontwerpen. Onder andere via de winkels van de kringloopbedrijven vindt de kleding de weg naar de klant. De werving van deelnemers zal onder meer lopen via De Tussenvoorziening en Lister.

Informatie

Atelier Naald & Draad locatie De Arm is geopend van dinsdag t/m vrijdag. Je vindt het atelier bij Kringloopcentrum De Arm Utrecht, Verlengde Hoogravenseweg 63 in Utrecht. Heb je vragen? Neem dan contact op met leerwerkmeesters Suzanne de Zwart of Inge Schreuder.

Lees meer over Atelier Naald & Draad.
Foto’s: Gerbrand Langenberg