Naaiatelier Naald & Draad heeft nieuwe verkoophoek bij De Arm

Je bekijkt nu Naaiatelier Naald & Draad heeft nieuwe verkoophoek bij De Arm

De nieuwe verkoophoek van naaiatelier Naald & Draad in kringloopwarenhuis De Arm aan de Verlengde Hoogravenseweg 63 is af! We hebben nu een vaste plek voor de verkoop van onze producten uit de ateliers in Hoograven en Overvecht.

In de verkoophoek vind je nu unieke tassen van allerlei hergebruikte materialen, kleding (vooral voor baby’s / kinderen) en unieke vlaggenlijntjes. Je kunt het niet missen, want ernaast zit de verkoophoek van onze Circulaire Werkplaats Utrecht, dat hier ook gevestigd is. Onze verkoophoek herken je gemakkelijk aan de gekleurde meubels die de Circulaire Werkplaats maakt voor de Upcycle Collection van ontwerper Louise Cohen.

Hergebruik uit de kringloop

Met de Circulaire Werkplaats en naaiatelier Naald & Draad heeft WIJ 3.0 twee activiteiten bij kringloopcentrum De Arm Utrecht waar onze deelnemers arbeidsmatig aan de slag kunnen. Ze passen perfect bij deze samenwerking met kringloopbedrijven De Arm en Emmaus. We gebruiken allerlei materialen van onze partners (zoals kleding die niet verkocht wordt) om er nieuwe producten mee te maken. En die verkopen we weer in de kringloopwinkels. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid en circulair werken, maar ook van sociaal ondernemen. Want het belangrijkste voor Naald & Draad is natuurlijk de waardevolle ervaring die deelnemers opdoen terwijl ze het naaivak leren.

Bezoek kringloopwarenhuis De Arm

Naald & Draad is gespecialiseerd in kleine producties en die laten we graag zien. Mocht je eens willen komen kijken naar de nieuwe verkoophoek: Kringloopwarenhuis De Arm Utrecht in Hoograven vind je aan de Verlengde Hoogravenseweg 63 in Utrecht. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Opdrachten voor het naaiatelier

Heb je misschien een kleine opdracht voor Naald & Draad, zoals een kledingstuk dat verstelt of gerepareerd moet worden: neem dan contact op met Naald & Draad en vraag naar de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden van naaiatelier naald en Draad

Het naaiatelier in Overvecht (De Strooij) is maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Het naaiatelier in kringloopcentrum De Arm Utrecht in Hoograven is dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Contact

De Strooij:

Telefoon: 030-878 15 35
E-mail: Ria Kroon

Kringloopcentrum De Arm:

E-mail: Suzanne de Zwart en Inge Schreuder