Kunstroute

Kunstroute Terug naar de Toekomst!

Het meisje met de parel. Wie kent haar niet? Een inspiratie voor de expositie Terug naar de Toekomst! Een tentoonstelling van en door kunstenaars uit het netwerk van Samen voor Zeist!

In de kunstroute op 12 oktober zijn alle kunstwerken te zien op de locaties van de deelnemende organisaties. Deze expositie toont het werk van kunstenaars van Abrona, Altrecht/ WIJ 3.0, Atelier Totem, Bartiméus, uniekpalet, Reinaerde, Vitras Ontmoetingscentrum Zeist Helicon en Warande In de Dennen. Onder meer is werk te zien van Gerbrand Langenberg. ‘Straatfotograaf Gerbrand Langenberg is kunstenaar in het in beeld brengen van emoties. Zijn passie is om mensen te raken door dagelijkse dingen op beeld te zetten op (semi) publieke plekken en de emotie vast-leggen van markante mensen in het straatbeeld.’ 

Hieronder treft u de brochure met de route. Voor de kunstroute op 12 oktober ben je welkom met je collega’s, vrienden, gezin of alleen. Om te bewonderen en je te verwonderen!

In het KunstenHuis in Zeist hangt een selectie van de werken van alle deelnemende partijen. De werken in het KunstenHuis zijn van 11 tot en met 25 oktober te bekijken op werkdagen tussen 10.00 en 16.00.