Doe mee met de nieuwe Expogroep: inschrijfmiddag op 2 december

Je bekijkt nu Doe mee met de nieuwe Expogroep: inschrijfmiddag op 2 december

In december 2022 start er een nieuwe Expogroep in Utrecht Overvecht. In de Expogroep van WIJ 3.0 Ghanaplein werken deelnemers samen toe naar een kunstexpositie, die bij voorkeur plaatsvindt in het centrum van Utrecht. De eerste tentoonstelling van de Expogroep was Contrast Tegenstelling in 2021. De tweede editie Divers en toch samen vond plaats in mei 2022 in een pand aan de Steenweg. De Expogroep exposeerde het diverse werk van alle deelnemers: schilderijen en tekeningen, gedichten, een bewegende installatie, een (groot) gebreid object, keramiek en werken van hout en textiel.

Hoe werkt de Expogroep?

De groep voor 2023 start vrijdagmiddag 9 december van 13.00 tot 16.00 uur met een eerste bijeenkomst. Hierin stellen we het thema van de tentoonstelling vast, nemen we de planning door en starten we met een samenwerkingsopdracht. Daarna is er iedere 2e vrijdagmiddag van de maand een vaste bijeenkomst, waar iedereen bij aanwezig is. Deelnemers krijgen hier belangrijke informatie, begeleiders kijken mee naar de voortgang, er zijn gastlessen en excursies. Verder kun je iedere vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur aan je projecten voor de Expogroep werken (of je komt op een ander moment naar de creatieve groep Ghana Actief, elke week van maandag t/m vrijdag).

Inschrijfmiddag vrijdag 2 december

Heb je interesse om mee te doen? Kom dan naar de inschrijfmiddag op vrijdag 2 december tussen 13.00 en 16.00 uur. De activiteitenbegeleiders zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je je ter plekke aanmelden. Er is plek voor 16 a 20 deelnemers; bij meer aanmeldingen gaan we loten. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor inwoners van de gemeente Utrecht met een kwetsbaarheid (wmo-voorziening Sociale prestatie).

Informatie over de Expogroep

Wat: Expogroep 2023
Waar: Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht Overvecht
Wanneer: bijeenkomsten vanaf vrijdag 9 december
Vragen: neem contact op met Daniëlle Visser via e-mail of 06 152 30 300

Mede mogelijk gemaakt door:

De tentoonstelling van de Expogroep 2023 is mede mogelijk dankzij een bijdrage van het VSBfonds.