Bijeenkomst over Jobcoaching voor werkgevers op 29 september

Je bekijkt nu Bijeenkomst over Jobcoaching voor werkgevers op 29 september

Donderdag 29 september organiseert WIJ 3.0 een bijeenkomst over jobcoaching. We geven informatie over nieuwe regels en over jobcoaching-trajecten vanuit WIJ 3.0. Verschillende werkgevers uit diverse branches vertellen over hun ervaringen aan de hand van concrete voorbeelden. Ook geven we een toelichting op de ‘praatplaat’ over jobcoaching (bekijk de hele praatplaat hier – opent in een nieuw venster).

Deze bijeenkomst is zowel voor werkgevers die al (enigszins) bekend zijn met jobcoaching als voor werkgevers die hier graag meer over willen weten en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden.

Wat doet een jobcoach?

Een jobcoach begeleidt werknemers die door psychische, lichamelijke of sociale belemmeringen moeite hebben om goed te functioneren. Dit helpt de werknemer zelf, maar net zo goed zijn/haar leidinggevende. De werknemer spreekt zijn/haar jobcoach op de werkvloer of daarbuiten. Het doel van de jobcoaching is dat werknemers beter presteren. Daarom is er veel aandacht voor de samenwerking tussen werknemer, collega’s en leidinggevende(n). Tijdens de coaching komt onder meer aan bod: de persoonlijke ontwikkeling, werkhouding, werkritme, werken in teamverband, omgaan met kritiek, met conflicten, met stresssituaties en gezag.

Informatie

Wanneer: donderdag 29 september van 13.00 tot 15.00 uur
Locatie: Kaffeetaria, Saffierlaan 10 te Utrecht.
Aanmelden via sonja.soesman@wij30.nl