Educatief aanbod

WIJ 3.0 heeft heel wat te bieden op gebied van educatie. Onze expertise delen wij via diverse trainingen. Ook kun je op verschillende locaties van WIJ 3.0 een opleiding volgen en certificaten behalen.

Trainingen en Digiwijs

WIJ 3.0 geeft trainingen over solliciteren en alles wat daarbij komt kijken, over welke kwaliteiten je hebt, over hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit of welke beroepen je zou kunnen uitoefenen. Via Digiwijs 3.0 geven we daarnaast trainingen digitale vaardigheden. Wie niet goed overweg kan met computers, leert bij Digiwijs 3.0 hoe je je computer gebruikt en veilig internet.

Opleiding: lascertificaat halen

Naast trainingen hebben we ook opleidingen in huis. Bij de metaalwerkplaats van WIJ 3.0 Maliegilde kun je een lascertificaat behalen (theorie en praktijk, landelijk erkend examen). Onder begeleiding van een leerwerkmeester krijg je de fijne kneepjes van metaalbewerking onder de knie. Tijdens of na de opleiding kunnen trajectbegeleiders voor de nodige ondersteuning zorgen.

Leren programmeren en websites maken

Bij WIJ Programmeren op het Ghanaplein bieden wij een rustige leerwerkomgeving aan, waarin je leert programmeren en websites maken. Je leert werken met de belangrijkste programmeertalen, met content managementsystemen als WordPress en je kan je verdiepen in andere programma’s als Illustrator en Photoshop.

Studiehuis 3.0

Studiehuis 3.0 bij WIJ 3.0 Ghanaplein is er voor wie zelf een opleiding volgt, maar daarbij extra hulp en structuur kan gebruiken. Wij helpen met het plannen van opdrachten, het leren van lesstof en bieden een rustige omgeving om te studeren.