Dagactiviteiten, sociaal, arbeidsmatig en educatief en dagondersteuning ouderen

WIJ 3.0 heeft een ruim aanbod in activering, met zowel werkactiviteiten (arbeidsmatige activering) als sociale activiteiten. Een deel van ons aanbod is educatief en gericht op het halen van certificaten of het leren omgaan met computers.

Arbeidsmatige activiteiten

Arbeidsmatige activiteiten zijn gericht op nuttig bezig zijn, veelal op basis van werkopdrachten. De activiteiten vinden plaats in de werkplaatsen op onze locaties of op andere plekken in stad en regio bij opdrachtgevers. Bij alle activiteiten is een leerwerkmeester betrokken. Deze helpt mee en zorgt voor begeleiding.

Sociale activiteiten

Sociale activiteiten zijn gericht op ontspanning, om iets te leren of de eigen creativiteit te ontdekken. De activiteiten vinden plaats op onze eigen locaties en enkele andere plekken. Activiteitenbegeleiders zorgen voor de organisatie van de activiteiten en begeleiding. Zij worden soms hierin bijgestaan door vrijwilligers.

Met de 60 Up Club hebben wij een specifiek aanbod voor ouderen met een psychische kwetsbaarheid. De dagbesteding vindt plaats op onze locatie in Overvecht. Gespecialiseerde begeleiders zorgen voor het aanbod en de begeleiding.

Meedoen en indicaties

Voor een gedeelte van onze activiteiten is een indicatie nodig om deel te nemen. De (WMO-) indicatie wordt afgegeven door de Buurtteams Utrecht. Deelname is ook mogelijk indien je cliënt bent bij een zorginstelling (bijvoorbeeld Lister). Meerdere activiteiten in de stad Utrecht zijn gewoon vrij toegankelijk. Informeer via ons aanmeldformulier naar de mogelijkheden.

Locaties

Meer weten over onze locaties? Klik hieronder door naar de locatie waar je meer over wilt weten: