Dagbesteding Ouderen: 60 Up Club

Je bent welkom zoals je bent om er een mooie dag van te maken, voor jezelf en met andere bezoekers.

De dagbesteding voor ouderen is gespecialiseerd in de omgang met ouderen die kampen met psychiatrische problematiek. Bij de 60 Up Club is er de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten voor de ouder wordende mens. De groep staat voor levenservaring en gedeeld plezier. Locatie is WIJ 3.0 Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht (Overvecht).

Activiteiten

Op maandag t/m vrijdag is er van 10.00 uur tot 15.00 uur voor ieder wat te doen. Van samen koken en eten tot het (weer) oppakken van hobby’s. Het zijn bezigheden om met elkaar te doen of meer op jezelf mee te zijn. Voorbeelden van activiteiten: creatief bezig zijn (schilderen, houtbewerken, speksteen, boetseren, textiele werkvormen, sieraden maken), tuinieren, computer beter leren gebruiken en bewegen.

In deze groep staan ieders eigen interesses en voorkeuren altijd op de voorgrond. Activiteiten zijn gericht op ontspanning en sociaal contact, maar ook op het behoud van structuur en zelfredzaamheid.

“Je wordt vrijgelaten in wat je wilt. Als het niet goed gaat, ziet men dat en wordt er geholpen.”

Reactie van een deelnemer in Ervaringwijzer (2021)

Eerste stap

De eerste stap kan spannend zijn en dat begrijpen wij. Mocht je het prettig vinden dan kan de begeleiding bij jou thuis langskomen om kennis te maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer komen kijken.

Impressie van de 60 Up Club