20 juni: overhandiging eerste Digigids

Digigids helpt bij het computeren

Op 20 juni presenteren we met veel trots Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen. Digigids is gemaakt door vrijwilligers en medewerkers van Digiwijs 3.0. Het is een unieke uitgave, bedoeld voor iedereen die worstelt met de (Nederlandse) computertaal bij het leren computeren.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal het eerste exemplaar worden overhandigd aan de Utrechtse wethouder Kees Diepeveen van Zorg en Maatschappelijke Ondersteuning.

Vier dit bijzondere moment met ons mee!

U bent welkom vanaf 14:45 uur op Stroyenborchdreef 12.
Om 15:00 uur wordt het eerste exemplaar overhandigd.

20 juni

De presentatie van Digigids is een zeer bijzonder moment. Het is een nieuw, extra hulpmiddel voor iedereen, in Utrecht en elders in Nederland, die wil leren computeren. Het versterkt onze mogelijkheden om mensen meer kans te bieden zelfredzamer te worden in de snel digitaliserende wereld.

Over het belang van computeren, hoe lastig het kan zijn en hoe waardevol het is dat inwoners elkaar hierbij helpen, zal de wethouder in een kort gesprek met een maker van de Digigids en (komende) gebruiker verduidelijken. 

Beschikbaarheid

Digigids zal als onderdeel van de Digiwijs-activiteiten beschikbaar zijn voor de deelnemers tegen een gereduceerde prijs. Voor anderen is het boekje te koop voor € 6,-.

Digigids is financieel mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht, Oranjefonds en K.F. Heinfonds.

Meer weten?

Bel naar 030-8781535 of mail naar digiwijs@wij30.nl. Voor de flyer, zie hier.