Lichtjestocht: loop mee

Je bekijkt nu Lichtjestocht: loop mee

Wanneer: vrijdag 20 december 2019.
Waar: het plein van De Wilg, Mecklenburglaan 3-5.
Tijd: tussen 18.00-21.30 uur.
Kosten: neem +/- €5 mee voor wat eten en drinken.
Eten: er is voldoende eten voor een avondmaaltijd.
Parkeren: kan deze dag niet op het plein van De Wilg. 

Algemeen: Herberg De Wilg is een onderdeel van de grote ‘Lichtjestocht’ in de wijk. De ‘Lichtjestocht’ is een wandeling rondom het Wilhelminapark met veel kaarsjes en onderweg scénes uit het kerstverhaal. 

Wandeling: Bezoekers van De Wilg kunnen deze wandeling vanaf De Wilg starten met vrijwilligers. De wandelingen starten elk kwartier tussen 18.00 -18.45 uur. De Wilg is het eindpunt van de wandeling. 

Begeleiding: Er zijn vrijwilligers en medewerkers aanwezig bij De Wilg. Heb je extra begeleiding nodig? Neem dan gerust iemand mee. 

Let op: Dit evenement is voor bezoekers van De Wilg en buurtbewoners, en wordt jaarlijks druk bezocht. Het evenement is buiten, het kan behoorlijk koud zijn in deze tijd van het jaar. 

Veiling Tijdens deze avond is er op ons plein een veiling. De opbrengsten maken mogelijk dat De Wilg mee kan varen met de Canal Pride Utrecht 2020. Wij veilen kunststukken gemaakt door deelnemers van De Wilg. De twee verrassingstopstukken veilt de burgemeester Van Zanen. Nieuwsgierig welke kunstukken worden geveild? Vanaf 5 december zijn deze te zien in de hal van De Wilg aan de Mecklenburglaan 3-5 Utrecht. Aanmelden: Kom je met de taxi, of wil je de wandeling lopen? Laat dit dan weten aan Jonne Meerlo: j.meerlo@dewilg.nl / 030 251 36 72. Dit zodat wij de taxi’s en wandeling in goede banen kunnen leiden die avond