WIJ 3.0 aan de slag in Regio Zuid Oost Utrecht

Je bekijkt nu WIJ 3.0 aan de slag in Regio Zuid Oost Utrecht

WIJ 3.0 blijft de komende jaren actief in de gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, De Bilt en Wijk bij Duurstede. Deze zgn. ZOU-gemeenten (i.e. Regio Zuid Oost Utrecht) schreven vorig jaar een aanbesteding uit voor diverse diensten in het kader van de wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Ons aanbod voor dagactiviteiten verzorgen wij vanuit onze locaties in Den Dolder en Zeist.

WIJ 3.0 bestuurder Menno van Piggelen is blij met deze kans:

“Wij pakken de kansen die deze gunning ons biedt met veel enthousiasme op. We zijn blij dat we kwetsbare bewoners in de ZOU-gemeenten de komende jaren mogen ondersteunen.”

Dagactiviteiten en individuele begeleiding

WIJ 3.0 schreef in voor specialistische individuele begeleiding en voor dagactiviteiten voor groepen. Op beide onderdelen hebben wij de opdracht gekregen. De aanbesteding had als doel om meerdere aanbieders op de verschillende diensten te krijgen. De gemeenten hebben daarbij hoge eisen aan kwaliteit gesteld.

Dagactiviteiten in Regio Zuid Oost Utrecht

In zowel Zeist als Den Dolder zijn er veel activiteiten rond groenbeheer, het kweken van bloemen en planten en dierverzorging. Op beide locaties kunnen deelnemers praktisch bezig zijn, structuur en werkritme opdoen en mensen ontmoeten.

Logo Zorg in Regio Zuid Oost Utrecht

In de regio Zuid Oost Utrecht werken de gemeente Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist samen. Doe is om professionele zorg in te kopen bij zorgaanbieders. Kijk op zorginzou.nl voor alle informatie.