Werken met begeleiding in de ambachtelijke bierbrouwerij RoodNoot

Je bekijkt nu Werken met begeleiding in de ambachtelijke bierbrouwerij RoodNoot

Helpen bij het brouwen van ambachtelijk bier in Utrecht, werken in de keuken van een restaurant en gasten bedienen… Spreekt dat je aan? Mooi, want dat is werk dat wij aanbieden op de nieuwste werklocatie van WIJ 3.0. Samen met Stadsbrouwerij RoodNoot – De Prael bieden wij werkplekken in een prachtige oude boerderij in Leidsche Rijn Centrum. Je maakt deel uit van een fijn team met professionals en mensen die het vak nog mogen leren. Samen zorgen ze ervoor dat de bierproductie op schema loopt en de klant met een tevreden glimlach de deur uit gaat.

Meer informatie over werken in de stadsbrouwerij lees je hieronder. Of download de PDF met alle informatie:

Stadsbrouwerij RoodNoot in Utrecht

Binnenkort start RoodNoot een bierbrouwerij annex restaurant in Leidsche Rijn Centrum. In samenwerking met WIJ 3.0 zijn daar werkplekken voor mensen die zich in een veilige omgeving willen ontwikkelen. Er zijn verschillende taken in en om de brouwerij, de keuken en het restaurant. Je werk stemmen we af op wat je kunt en wilt. De taken bestaan bijvoorbeeld uit: het voorbereiden van de maaltijden onder leiding van een kok, opruimwerk en schoonmaak, afwas, gasten ontvangen, het serveren van gasten, glazen poleren, afruimen van tafels. Meewerken is al mogelijk als je één dagdeel van drie uur beschikbaar bent.

Begeleiding

Je werkt onder begeleiding van een werkbegeleider van WIJ 3.0. Je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding van €2,- per uur. We spreken doelen af zodat je het werk kan gebruiken om jezelf te ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Gaat het goed en vind je het leuk, dan kunnen we je taken en uren uitbreiden. En eventueel kunnen we je begeleiding bieden bij het volgen van een opleiding of bij het vinden van betaald werk.

Werken bij RoodNoot

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact met ons opnemen via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is vrijblijvend. Na het gesprek kun je beslissen of je mee wilt werken in de Stadsbrouwerij.

Over WIJ 3.0 en Stadsbrouwerij RoodNoot – DePrael

WIJ 3.0 is specialist in activering en re-integratie. Op meerdere locaties in stad en regio Utrecht bieden we dagactiviteiten, toeleiding naar betaald werk en opleiding, trainingen en jobcoaching. We zijn er voor mensen met een kwetsbaarheid en bieden hen kansen op meer zelfstandigheid, stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling. De missie van Stadsbrouwerij RoodNoot Utrecht sluit hier naadloos op aan: een sociale onderneming die door ambachtelijk brouwen van bier zingeving biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kwaliteit van het product en de mens gaan hand in hand, geduld is bij zowel het brouwproces als in de begeleiding van medewerkers het sleutelwoord.