Naaiatelier Naald & Draad te zien in tv-programma De Wandelaar

Je bekijkt nu Naaiatelier Naald & Draad te zien in tv-programma De Wandelaar

Ons naaiatelier Naald & Draad heeft een mooi plekje in aflevering drie van het RTV-Utrecht tv-programma De Wandelaar. Schrijfster Anna Woltz wandelt door de wijk Hoograven en ontmoet onderweg mensen in naaiatelier Naald & Draad.

Nederland Leest: De Wandelaar

Aanleiding voor het tv-programma is het evenement Nederland Leest, in samenwerking met Bibliotheek Utrecht. Mensen in heel Nederland lezen daarvoor hetzelfde boek: De Wandelaar van Adriaan van Dis. In dat boek maakt de hoofdpersoon een avondwandeling en ontmoet hij een zwerfhond. De hond neemt hem mee naar plekken waar hij nooit eerder kwam. En dat is precies was de Utrechtse kinderboekenschrijfster Anna Woltz doet. Want in de wijken van Utrecht kun je veel plekken vinden waar je waarschijnlijk nog niet bent geweest.

In naaiatelier Naald & Draad

In de uitzending van 14 november neemt hond Bobbie de Utrechtse kinderboekenschrijfster Anna Woltz mee langs interessante plekken in Hoograven, met een mooie ontmoeting in ons naaiatelier. Werkbegeleider Suzanne vertelt over haar werk als begeleider en over wat voor een atelier Naald & Draad is. Laura laat zien wat zij maakt en neemt ons mee naar de verkoophoek van Naald & Draad in kringloopwarenhuis De Arm.

Over Naald & Draad

In de twee naaiateliers van Naald & Draad leren deelnemers de fijne kneepjes van het naaivak. Naald & Draad is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kleding maken of verstellen, meewerken aan kleine opdrachten of aan een eigen collectie. Wil je ook aan de slag in het naaiatelier in Hoograven? Kijk op onze website voor meer informatie of vul meteen het aanmeldformulier in.

Bekijk het item over Naald & Draad hieronder of via deze link. De hele uitzending en de vier afleveringen van De Wandelaar kun je terugkijken via de website van RTV-Utrecht.