Kwastendag 15 september: leerling onderhoudsschilders gezocht

Je bekijkt nu Kwastendag 15 september: leerling onderhoudsschilders gezocht

Kom je uit Utrecht of Nieuwegein, heb je een rijbewijs (wellicht zelfs BE) en ben je op zoek naar een topbaan? Wij zoeken leerling-onderhoudsschilders vanaf 18 jaar. Als onderhoudsschilder werk je in een team en ga je aan de slag met het schilderen van huizen. Ben je veel ouder dan 18 jaar? Dat is geen bezwaar. Heb je nog geen ervaring? Ook geen probleem. We gaan het je leren!

Foto: Gerbrand Langenberg

Kwastendag op 15 september 2022

Je bent van harte welkom voor een kop koffie op donderdag 15 september bij de Kwastendag in Utrecht. Op deze doe-dag kun je ontdekken of het schildersvak iets voor jou is. Ook vertellen instructeurs over het materiaal, de technieken en producten.

Wil je meedoen aan de Kwastendag? Meld je aan via: kwastendag@wij30.nl.

Ken je iemand die misschien interesse heeft? Deel dit bericht of de flyer van Kwastendag 2022.

Leerwerktraject voor onderhoudsschilders

Als je na deze doe-dag enthousiast bent en ook geschikt blijkt voor het schildersvak, dan kun je deelnemen aan het leerwerktraject, begeleid door Stichting Nelis en WIJ 3.0. In drie maanden behaal je je VCA certificaat en ga je praktisch leren en werken. De echte toppers gaan daarna direct betaald aan de slag als onderhoudsschilder.

Wij zoeken iemand op onze steiger, die:

  • houdt van afwisselend werk en weet van aanpakken;
  • graag buiten aan het werk is, weer of geen weer;
  • in Utrecht of Nieuwegein woont (bij voorkeur).

We verwachten dat jij gaat voor kwaliteit. Je vindt het leuk om projecten netjes en binnen te tijd af te ronden. Dat hoeft niet super snel, maar wel heel goed. Daarnaast vind je het belangrijk om goed met je collega’s te praten en samen te werken. Ook heb je in het werk contact met klanten. Natuurlijk doe jij dit allemaal met een glimlach op je gezicht.

Het zou mooi zijn als je:

  • een rijbewijs hebt (BE is geweldig);
  • twee rechterhanden hebt en graag klust;
  • een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunt krijgen.

Ben je heel enthousiast? Dan zoeken wij jou, ook als je de bovenstaande punten niet met ‘Ja’ kunt beantwoorden.

Wij bieden jou:

  • goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO;
  • de mogelijkheid om diploma’s te halen, bijvoorbeeld voor het herstellen van hout (Repair Care) en je veiligheidscertificaat (VCA);
  • werken in een gezellig team;
  • kansen om veel te leren.

Aanmelden voor Kwastendag 2022

Wil je meedoen aan de Kwastendag? Stuur ons een e-mail en laat ons weten dat je er bij wilt zijn op 15 september 2022. Dat kan via kwastendag@wij30.nl.

(Om)scholingstraject: Je leven in de verf

De Kwastendag is de aftrap van het (om)scholingstraject ‘Je Leven In De Verf’. Met dit traject leiden we je in drie maanden op tot onderhoudsschilder. Je werkt minimaal 24 uur per week mee met een werkploeg en krijgt één dag per week praktisch les in bijvoorbeeld schilder- en schuurtechnieken of hoe je een steiger opbouwt.

Na deze drie maanden krijg jij, als je een goede basisschilder bent geworden, een contract voor minstens een half jaar. Je gaat aan de slag bij een van de onderhoudsbedrijven van Mitros (per 01-01-2023: Woonin). Dat zijn: Wits Utrecht, Rutges Vernieuwt, Talen Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering en Hagemans Vastgoedonderhoud B.V.

Meer informatie over Kwastendag

Datum/tijd Kwastendag 2022: donderdag 15 september, start om 13.00 uur.
Locatie: Utrecht Overvecht (na aanmelding krijg je het precieze adres).

Herken jij jezelf hierin en wil jij aan de slag als onderhoudsschilder? Meld je dan aan voor de kwastendag via e-mail. Meer weten? Bekijk de reportage over editie 2021 hieronder, of mail ons je vragen.
Bekijk alle nieuwsberichten over Kwastendag op onze website.

RTV-Utrecht blikt terug op Kwastendag 2021