Expogroep van WIJ 3.0 in Dreefnieuws – wijkmagazine van Overvecht

Je bekijkt nu Expogroep van WIJ 3.0 in Dreefnieuws – wijkmagazine van Overvecht

De Expogroep van WIJ 3.0 De Strooij staat deze maand in Dreefnieuws, het wijkmagazine van Overvecht. Lenny Claasen, vrijwilliger en begeleider, vertelt alles over de komende expositie van de Expogroep. En ze straalt ook nog eens op de cover! 

In het artikel vertelt Lenny over haar werk en over hoe zij als vrijwilliger bij WIJ 3.0 terecht is gekomen. Van huis uit is zij kunstenaar, maar werken als activiteitenbegeleider doet ze het liefste. In de Expogroep helpt zij deelnemers hun creativiteit te vinden en te ontwikkelen. Maar het gaat ook een stap verder, het uiteindelijke doel is een tentoonstelling te organiseren.  Lenny:

“We leren ze hoe je een expositie opzet en je kunst aan de buitenwereld toont.”

Expositie in het centrum van Utrecht

Vorige week heeft de Expogroep een geschikte locatie voor hun expositie gevonden: het oude H&M-gebouw aan de Steenweg (nr. 22), hartje binnenstad. De expositie zal hier te zien zijn tussen vrijdag 9 en woensdag 14 juli, met op vrijdag 9 juli om 14.00 uur een feestelijke opening.

Bekijk de flyer en de poster van de expositie.

Data expositie:

Vrijdag 9 juli: van 13.00 tot 17.00 uur, feestelijke opening om 14.00 uur.
Zaterdag 10 juli t/m maandag 12 juli: van 11.00 tot 16.00 uur
Woensdag 14 juli: van 11.00 tot 13.00 uur

Dreefnieuws

Dreefnieuws wordt huis-aan-huis bezorgd in Overvecht en is af te halen bij bibliotheek, wijkbureau, buurthuizen, etc. Het magazine is online te lezen via de website van Echt Overvecht.

Foto’s: Godfried van Utrecht

Dreefnieuws artikel over Expogroep
Artikel over de Expogroep in Dreefnieuws juni 2021