Een make-over voor de werfkelders van WIJ a/d Werf

Je bekijkt nu Een make-over voor de werfkelders van WIJ a/d Werf

In onze Utrechtse werfkelders aan de Oudegracht hebben we niet stil gezeten de afgelopen tijd. Samen met onze deelnemers hebben we de werfkelders een make-over gegeven. Er is bijvoorbeeld een nieuwe keuken geïnstalleerd en we hebben nu fitnessapparaten en een permanente ruimte voor creatieve activiteiten.

Samen koken en creatieve activiteiten

In de nieuwe keuken hebben deelnemers alle ruimte om maaltijden te kunnen koken. En daar wordt gebruik van gemaakt. Twee keer per week is er een groep deelnemers die samen kookt en samen eet. Ook andere ruimtes zijn er anders gaan uitzien. Er is nu een permanente activiteitenruimte, waar deelnemers creatief aan de slag kunnen met bijvoorbeeld tekenen, mozaïeken en kaarten maken. Tip: De kaarten kun je bij de bar kopen.

Fitness in de werfkelder

De andere werfkelder is ook onder handen genomen. Hier staan een aantal fitness-apparaten die bezoekers kunnen gebruiken. Er is een zithoek en een gedeelte waar je muziek kunt maken. Wat blijft is de bar bij de ingang waar je terecht kan voor een kopje koffie of een praatje. En met het zomerse weer is het heerlijk om buiten bij de ingang aan de werf te zitten. Ook hier hebben we onze plek mooier gemaakt met nieuwe plantenbakken.

Werkactiviteiten

Natuurlijk zijn er ook arbeidsmatige activiteiten bij WIJ aan de Werf. Wat we bijvoorbeeld al jaren doen is zeep inpakken voor Werfzeep. Dit Utrechtse bedrijf maakt biologische, ambachtelijke zeep. De ingrediënten komen uit een bos dichtbij Utrecht en ze worden met de hand gemaakt. Het inpakken van de zeepjes doen deelnemers in WIJ aan de Werf. Werfzeep is in winkels in bijna heel Nederland te vinden.

Meer informatie

Meer weten over WIJ a/d Werf? Op onze website vind je alle informatie.
Heb je net als Werfzeep een mooie klus voor ons? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden:

Telefoon: 030-737 10 24
E-mail: wijaandewerf@wij30.nl