ADSU Event

Je bekijkt nu ADSU Event

ADSU Event op 23 januari

Het ADSU – Aan de Slag in Utrecht – organiseert op donderdag 23 januari 2020 het evenement ‘Samen op weg naar Werk! Thema is activering richting werk, leren van professionals in activering.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor de mensen die jij begeleidt? Tijdens het evenement Samen op weg naar Werk maken we op een aansprekende en inspirerende wijze het activerings- en werkaanbod in Utrecht inzichtelijk. Er zijn veel activerings- en werktrajecten in Utrecht. Werkzoekende inwoners goed doorverwijzen naar een passende plek is dan extra belangrijk.

De Utrechtse Arbeidsmarkt

Er is veel behoefte aan nieuwe werknemers. Soms is het zelfstandig vinden en behouden van een (betaalde) werkplek niet gemakkelijk. Gelukkig zijn er voor Utrechtse werkzoekende inwoners veel mogelijkheden om ondersteuning te krijgen bij het vinden van een geschikte werkplek.

Wil je weten wat deze mogelijkheden zijn voor de werkzoekende inwoners van Utrecht die jij begeleidt? Meld je dan aan voor de klantreis langs laagdrempelige werkplekken, werkervaringsplaatsen en leerwerktrajecten. Met je reisgenoten ga je in gesprek over de mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Je ervaart zelf de meerwaarde, kansen en mogelijkheden die de werkzoekende inwoners ervaren.

Waar: UW, Niels Bohrweg 121 in Utrecht (Lage Weide)
Wanneer: donderdag 23 januari 2020 van 14.30 tot 17.00 uur
Omschrijven (max. 50 personen) via welkom@uw.nl

Foto’s: Gerbrand Langenberg