Win de Jaarbeurs voor een dag: ADSU één van de genomineerden

Je bekijkt nu Win de Jaarbeurs voor een dag: ADSU één van de genomineerden

ADSU is uit een grote groep inzenders als één van de drie genomineerden in de race om de Jaarbeurs voor een dag te winnen. Hoe zit dat en wat kun jij daarin voor ons betekenen?

De Jaarbeurs heeft samen met RTV Utrecht de bijzondere actie bedacht: win de Jaarbeurs voor een dag. De organisaties willen de nieuwe vrijheid vieren die ontstaat nu Nederland langzamerhand van het corona-slot gaat. Zodra het echt weer mogelijk is in groepen, zonder veel controle vooraf, elkaar te zien stellen ze een hal van de Jaarbeurs of het Beatrixtheater een dag lang beschikbaar om er iets feestelijks te doen.

Van de tientallen ideeën uit de eerste ronde zijn er drie over waar nu de keuze in gemaakt moet worden. Het idee van ADSU (een samenwerking van zorgpartijen in de stad) is om via een feestelijke bijeenkomst cliënten en medewerkers een dag blij te maken. Omdat het in de hele corona-periode afzien en bikkelen was. Dan is een leuke dag als beloning op z’n plaats. Dit gaan we doen in de vorm van een festival met informatie en muziek en andere optredens.

Aanstaande vrijdag 23 juli komen we op RTV Utrecht en kan iedereen op ons stemmen. En dat kun jij dus voor ons doen: stem op de ADSU en geef cliënten en medewerkers in de zorg een mooi festival cadeau!

Lees op de website van RTV Utrecht meer over de actie.