Wijkbedrijf: schilderklussen

Wijkbedrijf: een bijzonder klusbedrijf

Logo van het Wijkbedrijf

Het Wijkbedrijf is een klusbedrijf waar de klus ten dienste staat van de uitvoerders: onze deelnemers. Door werk uit te voeren op verschillend gebied bieden we onze deelnemers de ervaring om te werken, te presteren, samen te werken, zelfvertrouwen te krijgen en structuur in hun leven. Dit alles helpt hun om te bouwen aan hun leven en hun rol in onze samenleving.

Onze kwaliteit is gegarandeerd: het werk dat we aannemen moet passen bij wat de deelnemers aankunnen. een werkbegeleider bewaakt de kwaliteit en het werktempo. 

Hoe werken wij?

Onze werkmeesters voeren de klus samen met een groep deelnemers uit, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen hier waardevolle vaardigheden op. Er is altijd een werkmeester aanwezig, die vakkundig is en aanspreekpunt tijdens klussen. Het Wijkbedrijf heeft teams werken vanuit De Stadsbrug in Utrecht Zuidwest en vanuit De Strooij in Utrecht Overvecht.

Het Wijkbedrijf werkt op basis van betaalde opdrachten. Voor de extra begeleiding die wij deelnemers bieden, ontvangen wij daarnaast subsidie. Door deze manier van werken liggen zijn onze tarieven voordelig. Via contact en een offerte (opgesteld door een van onze werkbegeleiders) geven we opdrachtgevers inzage in de mogelijkheden.

Wij werken op weekdagen van 9:00 tot 15:00 uur. In overleg zijn aangepaste tijden mogelijk.

Wat we doen

Indrukken van het Wijkbedrijf

Foto’s: Gerbrand Langenberg en Jan-Willem Ritman

Aanmelden

Wil je werken voor het Wijkbedrijf? Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Opdracht? Neem contact op

Heb je een opdracht of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 030-879 48 79
Of stuur het Wijkbedrijf een e-mail

Locaties

Locatie de Stadsbrug:
Kon. Wiilhelminalaan 6F, 3527 LD in Utrecht.

Locatie de Strooij:
Stroyenborgdreef 12, 3562 GN in Utrecht.