Wijkbedrijf: een bijzonder klusbedrijf

Het Wijkbedrijf is een klusbedrijf waar de klus ten dienste staat van de uitvoerders: onze deelnemers. Door werk uit te voeren op verschillend gebied bieden we onze deelnemers de ervaring om te werken, te presteren, samen te werken, zelfvertrouwen te krijgen en structuur in hun leven. Dit alles helpt hun om te bouwen aan hun leven en hun rol in onze samenleving.

Onze kwaliteit is gegarandeerd: het werk dat we aannemen moet passen bij wat de deelnemers aankunnen. een werkbegeleider bewaakt de kwaliteit en het werktempo. 

Hoe werken wij?

Wijkbedrijf werkt op basis van betaalde opdrachten. De overheid geeft ons subsidie waardoor we de deelnemers de nodige extra begeleiding kunnen bieden. Via contact en een offerte, opgesteld door een van onze werkbegeleiders, geven we opdrachtgevers inzage in onze mogelijkheden.

Onze werkmeesters voeren de klus samen met een groep deelnemers uit. De werkmeester is vakdeskundig en uw aanspreekpunt voor de wijze waarop de opdracht wordt uitgevoerd.

Wij werken op weekdagen van 9:00 tot 15:00 uur. In overleg zijn aangepaste tijden mogelijk.

Wat we doen

Indrukken van het Wijkbedrijf

Foto’s: Gerbrand Langenberg en Jan-Willem Ritman

Aanmelden

Wil je werken voor het Wijkbedrijf? Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Heb je een opdracht of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: 030-879 48 79 of 030-296 13 80
E-mail: info@wijkbedrijfutrecht.nl

Locaties

Locatie de Stadsbrug:
Kon. Wiilhelminalaan 6F, 3527 LD in Utrecht.

Locatie de Strooij:
Stroyenborgdreef 12, 3562 GN in Utrecht.