Socialrun in nieuwe vorm

Je bekijkt nu Socialrun in nieuwe vorm

De Socialrun gaat dit jaar door in aangepaste vorm. Altrecht neemt aan deze editie, die plaatsvind op 18, 19 en 20 september, deel met twee volledige teams genaamd WijHalla en Wahalla (Wij!-Halla). De Fietsenmakerij van WIJ 3.0 verzorgt de fietsers van team Altrecht. En de leerwerkmeester van de Fietsenmakerij Fagel gaat weer zijn kilometers maken voor team WijHalla.

Socal run vindt jaarlijks plaats om aandacht te vragen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit maal zullen 51 teams meedoen die geld inzamelen om ruim 30 projecten te steunen.

De aangepaste vorm, als gevolg van corona, betekent dat de Altrecht-teams in de eigen regio lopen en daarbij diverse GGZ locaties aandoen. Na 250 kilometer zullen de lopers en hun helpers neerstrijken op een Altrecht locatie in de buurt, waarschijnlijk Zeist of Den Dolder, om de overige 255 kilometers te volbrengen. Deze week zal er meer duidelijkheid komen over hoe de laatste 250 kilometer volbracht gaan worden.

Tijdens de social run zal er geplogd en gevlogd worden, taarten gebakken, en naar het eruitziet kan elke geïnteresseerde een rondje meelopen of fietsen met het team en krijgt daarna een aandenken.