Open dag DorpsTuinderij Den Dolder goed bezocht

Je bekijkt nu Open dag DorpsTuinderij Den Dolder goed bezocht

Gelijk met Monumentendag organiseerde WIJ 3.0 op zondag 10 september een open dag van de Dorpstuinderij in Den Dolder. Het moment werd gebruikt om aan het publiek de uitgevoerde verbeteringen te laten zien en ze te informeren over komende verbeteringen. De Tuinderij zal daarmee een meer eigentijds en duurzaam karakter krijgen, open voor een breed publiek en dus met recht een DorpsTuinderij.

Het voorproeven op 10 september was al zeer geslaagd. Er werden ca 100 bezoekers ontvangen en iedereen was enthousiast over de tuin en de mogelijkheden. Er zijn heel wat bloemen geplukt en groenten geoogst. Voor menigeen was de tuin een ontdekking, anderen zagen veel vorderingen met een jaar geleden.

Vrijwilligers welkom!

de Dorpstuinderij is nog op zoek naar vrijwilligers, die gastheer/vrouw willen zijn in de “theetuin” , zodat we ook in het weekend open kunnen gaan voor bezoekers. En ook voor de diverse deelprojecten  zijn enthousiaste mensen van harte welkom! Meer weten? Stuur een e-mail naar teamleider Ankie Schoenmakers.

Film over de Dorpstuinderij

Leader Utrecht Oost maakte een filmimpressie van de Dorpstuinderij van de Bloementuin Den Dolder. Bekijk hem hieronder.