Magazine Wijzer Lente 2022: voor en door onze cliënten

Je bekijkt nu Magazine Wijzer Lente 2022: voor en door onze cliënten

De nieuwste Wijzer is uit, de voorjaarseditie van 2022. Eenmaal per kwartaal verschijnt ons cliëntenblad Wijzer met het katern Hartekreet. Het blad wordt door deelnemers van WIJ 3.0 gemaakt en is bedoeld voor alle cliënten, vrijwilligers en medewerkers van WIJ 3.0. Met name in het katern Hartekreet kunnen deelnemers hun bijdragen kwijt. Lees Wijzer Lente 2022 online of haal hem af op een van onze locaties.

Meedoen met de redactie van Wijzer?

Wil je graag een bijdrage schrijven voor de zomereditie van Wijzer? Stuur je kopij in vóór 10 juni 2022 via wijzer@wij30.nl. Heb je interesse om vaker een bijdrage te leveren aan ons cliëntenblad? Je bent welkom om bij de redactie van Wijzer en Hartekreet aan te sluiten.

In dit magazine

In de nieuwste editie lees je over de Circulaire Werkplaats Utrecht en de samenwerking met ontwerper Louise Cohen. De Centrale MedezeggenschapsRaad schrijft over waar zij mee bezig zijn en heeft een oproep voor nieuwe deelnemers aan de CMR. Heb jij ideeën over verbeteringen op een van locaties van WIJ 3.0 en wil je meedenken? Lees in deze Wijzer meer over het werk van de CMR.

Verder in dit magazine onder meer een interview met Geert Joosten, die ondanks beperkingen en tegenslagen een heel positief leven weet te leiden. En op pagina 12 lees je over een nieuwe theatervoorstelling van Stut Theater met de voorlopige titel “Straatslim”: over straatleven in Utrecht, vol persoonlijke verhalen. Tenslotte heeft de redactie een mooie reeks ‘wist je datjes’ en spreuken voor je verzamelt, puzzels, gedichten en een recept.

Lees Wijzer online

Lees Wijzer Lente 2022 online via Yumpu (klik hier, opent in een nieuw venster) of haal hem af op een van onze locaties. Oudere nummers kun je vinden via de Wijzer-pagina op onze website.