HU Facility Day op woensdag 14 juni: facilitaire toppers gezocht

Je bekijkt nu HU Facility Day op woensdag 14 juni: facilitaire toppers gezocht

Kom je uit regio Utrecht Midden en ben je op zoek naar een afwisselende baan in de facilitaire branche? Diverse bedrijven die voor de Hogeschool Utrecht werken, zoeken mensen die in catering, schoonmaak, sociale hygiëne, glasbewassing, logistiek, of onderhoud aan de slag willen voor 24 tot 40 uur per week.

 • Heb je al een opleiding voor de functie facilitair medewerker? Wij koppelen je aan een werkgever!
 • Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem. We gaan het je leren!
 • Geen idee wat je allemaal in de facilitaire branche kunt doen? Kom het zelf ervaren…

HU Facility Day: een project waar je HU tegen zegt!

Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een gezonde portie actie op woensdag 14 juni bij de HU Facility Day op de Hogeschool in Utrecht. Op deze doe-dag kun je ontdekken of facilitair werk iets voor jou is. We willen je laten ervaren dat het niet alleen om schoonmaak gaat, maar dat jij met jouw glimlach en klantvriendelijke houding het verschil kunt maken voor de bezoekers. Er zijn allemaal leuke activiteiten en ondertussen leer je ook nog iets over de machines, technieken en producten.

Voor wie?

Voor alle werkzoekenden voor wie het vinden van een baan niet vanzelfsprekend is en die vrijblijvend willen komen ervaren wat facilitair werk inhoudt.

Wil je meedoen aan de HU Facility Day?

Meld je aan via hufacilityday@wij30.nl

Vervolg: opleidingstraject van twee maanden

Vind je één van de vakgebieden en bedrijven zo leuk dat je daar graag aan de slag wil? Als je na deze doe-dag enthousiast bent en ook geschikt blijkt voor een facilitaire functie, dan bieden we je een opleidingstraject van twee maanden aan. Dit traject volg je met behoud van uitkering en is inclusief jobcoaching en baangarantie. Je kunt diverse certificaten halen en praktisch leren en werken. Hierna kun je direct betaald aan de slag bij een van de bedrijven die voor de Hogeschool Utrecht werken.

Wij zoeken iemand in het veld die:

 • houdt van afwisselend werk en weet van aanpakken;
 • een klantvriendelijke houding heeft;
 • het geen probleem vindt om vroeg op te staan.

We verwachten dat jij gaat voor kwaliteit. Je vindt het leuk om projecten netjes en binnen te tijd af te ronden. Dat hoeft niet super snel, maar wel heel goed. Daarnaast vind je het belangrijk om goed met je collega’s te praten en samen te werken. Ook heb je in het werk contact met klanten. Natuurlijk doe jij dit allemaal met een glimlach op je gezicht.


Wij bieden jou:

 • de mogelijkheid om certificaten te halen, bijvoorbeeld sociale hygiëne of een veiligheidscertificaat (VCA);
 • werken in een gezellig team;
 • de kans om veel te leren;
 • goede arbeidsvoorwaarden conform CAO;
 • heel praktisch leren op je eigen tempo;
 • uitmuntende begeleiding.

Aanmelden en meer informatie over de HU Facility Day

Wil je meer weten over de HU Facility Day en het opleidingstraject? Wil je erbij zijn op woensdag 14 juni? Voor vragen en aanmelden stuur je een e-mail naar hufacilityday@wij30.nl

Datum en tijd: woensdag 14 juni – 13.00 uur
Waar: Hogeschool Utrecht (locatie wordt later bekend gemaakt)

Samenwerkende partijen

De HU Facility Day en het daarop volgende opleidingstraject is een samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht en haar leveranciers, met begeleiding en coaching van Nelis Company en WIJ 3.0.