Green Bootcamp 19 april: leerling groenwerkers gezocht (24-40 uur)

Je bekijkt nu Green Bootcamp 19 april: leerling groenwerkers gezocht (24-40 uur)

Woon je in regio Utrecht Midden en ben je op zoek naar een topbaan? Kom dan naar de Green Bootcamp op vrijdag 19 april 2024 in Bunnik. GreentoGrow en WIJ 3.0 zoeken leerling groenwerkers en tijdens de Green Bootcamp ontdek je of werken in het groen iets voor jou is. Als groenwerker werk je in een team en ga je aan de slag met onderhouds- en hovenierswerkzaamheden in het groen bij particulieren en bedrijven.  

Heb je al een opleiding in het groen? Wij koppelen je aan een werkgever!

Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem. We gaan het je leren! 

Geen idee wat je allemaal in het groen kunt doen? Kom het zelf ervaren…

Wil je meedoen?

Voor vragen en aanmelden stuur je een e-mail naar aanmelden@greenbootcamp.nl.

Green Bootcamp vrijdag 19 april

Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een gezonde portie actie op vrijdag 19 april bij de Green Bootcamp in Bunnik. Op deze praktisch doe-dag kun je ontdekken of werken in het groen iets voor jou is. Er zijn allemaal leuke activiteiten en ondertussen leer je ook nog iets over de machines, technieken en producten.   

Vervolg

Als je na deze doe-dag enthousiast bent en ook geschikt blijkt voor een baan in het groen, dan gaan we samen met jou kijken naar het best passende traject richting werk. Sommigen kunnen direct aan de slag bij een werkgever, voor anderen is een praktisch leer-werktraject met begeleiding de meest passende route. Dan behaal je in drie maanden tijd diverse certificaten, waaronder VCA en bosmaaier en ga je praktisch leren en werken. Hierna kun je direct betaald aan de slag bij een bedrijf in het groen. 

Wie wij zoeken

We zoeken mensen die van afwisselend werk houden en weten van aanpakken, mensen die graag buiten aan het werk zijn – weer of geen weer – en die vroeg opstaan helemaal geen probleem vinden. We verwachten dat jij gaat voor kwaliteit. Je vindt het leuk om projecten netjes en binnen te tijd af te ronden. Dat hoeft niet super snel, maar wel heel goed. Daarnaast vind je het belangrijk om goed met je collega’s te praten en samen te werken. Ook heb je in het werk contact met klanten. Natuurlijk doe jij dit allemaal met een glimlach op je gezicht.  

Wij bieden jou:  

  • de mogelijkheid om diploma’s te halen, bijvoorbeeld je veiligheidscertificaat (VCA);  
  • werken in een gezellig team en kansen om veel te leren;
  • goede arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Wil je meedoen aan de Green Bootcamp?

Ben jij erbij op vrijdag 19 april? Meld je dan aan via aanmelden@greenbootcamp.nl. Neem bij vragen ook vooral contact op.

Mogelijk gemaakt door: