WIJ 3.0 De Strooij verhuist naar de Ghanadreef

Je bekijkt nu WIJ 3.0 De Strooij verhuist naar de Ghanadreef

Deze zomer werkt WIJ 3.0 De Strooij aan een verhuizing. De nieuwe locatie is een voormalig schoolgebouw aan de Ghanadreef, niet ver van de huidige locatie aan de Stroyenborgdreef. De Ghanadreef ligt op steenworp afstand van winkelcentrum Gagelhof en de Oranjerivierdreef. Volgens de actuele planning zal de verhuizing eind 2021 plaatsvinden.

Het gebouw heeft twee verdiepingen en een behoorlijk grote buitenruimte. Verschillende activiteiten komen hier samen: Trajectbegeleiders, het Wijkbedrijf, Atelier Naald & Draad, de ICT afdeling van WIJ 3.0, Digiwijs 3.0, het ouderenproject WIJ Plus en de verschillende sociale en creatieve activiteiten van Strooij Actief.

Allerlei activiteiten op de Ghanadreef

Het nieuwe pand heeft naast allerlei werkruimtes een grote kantine, een vergaderruimte, werkplekken voor medewerkers van WIJ 3.0 en een aantal spreekkamers. Sommige activiteiten krijgen een eigen plek, maar er zijn ook werkruimtes die we flexibel gaan gebruiken. Zo kunnen we snel inspelen op nieuwe behoeften en goede ideeën voor nieuwe activiteiten.

Meedenken

De komende periode moet er nog veel gebeuren aan het gebouw en de inrichting. Ook gaan we in gesprek met medewerkers, deelnemers en andere betrokkenen over de precieze inrichting en de voorzieningen die nodig zijn: Wat is er fijn (of niet) aan de huidige locatie en wat zouden we op de Ghanadreef terug willen zien? Ook andere vragen liggen op tafel: Hoe ‘landen’ we in de nieuwe omgeving in Overvecht? Wat kunnen we betekenen voor de buurt?

Wil je hier meer over weten, heb je vragen of ideeën? Stuur dan een e-mail aan info@wij30.nl

Over WIJ 3.0 De Strooij

De Strooij biedt cursussen en activiteiten voor deelnemers die bijvoorbeeld veel thuis zitten en gezondheidsproblemen hebben. Bewoners met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid doen hier ritme op en ontmoeten andere mensen. Veel activiteiten zijn ontspannend en creatief. Maar er zijn ook werkactiviteiten waar deelnemers waardevolle vaardigheden mee op doen.

Foto’s: WIJ 3.0

Klik om het gebouw in Google Maps te bekijken