Breiclub van WIJ 3.0 Ghanaplein gaat breien voor een koude winter

Je bekijkt nu Breiclub van WIJ 3.0 Ghanaplein gaat breien voor een koude winter

De creatieve groep van Ghanaplein – Ghana Actief – start in de herfst net als vorig jaar met een echte winteractiviteit: de Breiclub. Vanaf oktober 2022 t/m februari 2023 elke vrijdagochtend 10.30 tot 12.00 uur. Natuurlijk is breien sowieso een leuke activiteit. Maar we willen het ook doen voor een goed doel: warme dekentjes, sjaals en mutsen maken voor wie ze deze winter nodig heeft. Want door hoge energieprijzen zitten sommigen mensen er kouder bij dan ze zouden willen. Die mensen willen we graag helpen.

We hebben genoeg wol in voorraad om goed mee te beginnen. Meer wol gaan we natuurlijk zoveel mogelijk uit restpartijen halen, bijvoorbeeld via kringloopwinkels. De Breiclub komt vrijdagochtend bij elkaar. Een activiteitenbegeleider van WIJ 3.0 is aanwezig om te helpen. Wil je graag meedoen, maar dan liever op een andere dag? Of is één ochtend niet genoeg? Neem dan contact op met de begeleiders van Ghana Actief. Er zijn de hele week activiteiten waarbij je kunt aansluiten.

Over Ghana Actief

Mooie en creatieve dingen maak je bij Ghana Actief. Denk aan edelsmeden, figuurzagen, tekenen, knutselen, schilderen, breien en licht timmerwerk. Je maakt kennis met actief zijn door meteen bezig te gaan. Eerst eens mee lunchen of komen kijken om de sfeer te proeven kan natuurlijk. Er zijn ook beweegactiviteiten, met een wandelgroep, yoga en mindfulness.

Ghana Actief heeft van maandag t/m vrijdag activiteiten tussen 09.30 en 16.00 uur. Op vrijdagmiddag werken creatieve deelnemers in de Expogroep toe naar een kunstexpositie in de stad Utrecht.

Deze activiteit vind je ook op de Sociale Kaart van de website jekuntmeer.nl.