WIJ 3.0 steunt Socialrun 2016

Je bekijkt nu WIJ 3.0 steunt Socialrun 2016

social-runSocialrun 2016 – Te GEK festival

Van vrijdagmiddag 23 september tot en met zondagmiddag 25 september gaan zo’n 25 teams 555 kilometer hardlopen om het taboe op psychiatrische ziektes te doorbreken. De Socialrun wordt inmiddels alweer voor de 5de keer gehouden en maakt sinds vorig jaar onderdeel uit van de organisatie “Samen sterk zonder Stigma”. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Het Altrecht Samenloop team bestaat onder meer uit enkele medewerkers van Wij3.0. De 10 lopers zullen in estafettevorm het stokje aan elkaar door geven. Hierbij worden zij gesteund door een begeleidend team met o.a. fysiotherapeut, koks en fietsers. Met z’n allen zullen zij de 555 kilometer in 48 uur proberen te volbrengen. Een hele opgave, maar ook een bijzonder avontuur!

WIJ 3.0 sponsort het team onder meer middels shirts en het uitlenen van de busjes. Mocht je het team ook willen steunen kan dit op de teampagina of kom ze bij binnenhalen op zondagmiddag 25 september tijdens het Te Gek Festival.

Dit gratis festival wordt gehouden op Fort Vechten, tussen Utrecht en Bunnik. Van 12.00 tot 20.00 uur kun je hier genieten van muziek, lekker eten en een mooi programma met vele, leuke activiteiten. Dus kom vooral langs. Mocht je meer willen weten over de Socialrun of ben je enthousiast geworden om volgend jaar mee te doen? Neem dan contact op met Huub van Amersfoort.