Socialrun 2021: Sponsor team WIJ 3.0 en ondersteun Socialrun

Je bekijkt nu Socialrun 2021: Sponsor team WIJ 3.0 en ondersteun Socialrun

Van 17 t/m 19 september vindt Socialrun 2021 plaats, een estafetteloop van 555 km door heel Nederland. WIJ 3.0 doet mee om aandacht te vragen voor psychische kwetsbaarheid. Hiermee ondersteunen we het belangrijke werk van Stichting Socialrun.

Deze stichting staat voor openheid over psychische aandoeningen, voor een samenleving waarin iedereen meedoet met zijn of haar talent: meedoen is winnen. Daar gaan wij natuurlijk ook voor en jij kan helpen. Ondersteun ons team met een donatie. Stichting Socialrun financiert daarmee allerlei mooie projecten.

Aandacht voor psychische kwetsbaarheid

Het idee voor het evenement ontstond in 2011, een jaar later was de eerste editie. Deelnemende teams bestaan uit ongeveer vijfentwintig personen, waaronder zeker acht lopers en vier begeleidende fietsers (in ons team op fietsen van onze eigen Fietsenmakerij). Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken en overnachtingsplaatsen op weg naar de finish na 555 km estafettelopen. De start is op een vrijdag, de finish op zondag. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid doen mee aan de run en de organisatie eromheen.

Stichting Socialrun zorgt voor de werving van teams, promotie en organisatie van het event en het besteden van alle sponsorgelden bij relevante projecten.

Ondersteun ons team en Socialrun met een donatie

Wij doen al vele jaren graag mee met dit prachtige evenement (bijvoorbeeld in 2017), maar natuurlijk niet voor niets. Je kunt ons team ondersteunen met een donatie. Stichting Socialrun gebruikt je donatie om projecten mee te financieren. Subsidies gaan naar projecten die “inclusie en openheid rondom psychische kwetsbaarheden bevorderen”.

Meer over Socialrun lees je op de website van de stichting.

Logo Socialrun