Digiwijs 3.0

Voor wie nog niet overweg kan met een computer en internet biedt Digiwijs 3.0  computercursussen aan. Er is een cursus voor wie echt van het begin alles wil leren tot een cursus voor wie al een beetje ervaring heeft met computeren. Daarnaast bieden we oefeninlopen waar je onder begeleiding kan oefenen op de computer.
Het leren gebruiken van de computer en internet opent de deur naar meer zelfstandig zaken regelen, met meer zelfvertrouwen. En het geeft toegang tot een groter sociaal netwerk. En dat begint al op de cursus waar je met een groep mede-cursisten aan de slag bent. Leren computeren kan ook het begin zijn om beter Nederlands te leren. Voor het begrijpen van de moeilijke computerwoorden hebben we een apart gidsje gemaakt.

Digiwijs 3.0 werkt nauw samen met de Bibliotheek en Taal doet Meer. Onder ander in de Doe Mee Startpunten. Die zijn onderdeel van digiTaalhuis Utrecht.

Meer weten?

Kijk deze video:

Contact en informatie

Wil je meedoen met een cursus: hier vind je ons aanmeldfomulier.
Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Telefoon: 030-878 15 35
Email: digiwijs@wij30.nl
Bezoekadres:
WIJ 3.0 locatie De Strooy
Stroyenborchdreef 12
3562 GN Utrecht

Of loop binnen op een van de Doe Mee startpunten!

Digigids – computerwoordenboek voor beginners

Loopt u ook te stoeien met al die moeilijke woorden? Downloaden, gebruikersnaam… Laat u helpen door onze Digigids. Dit boekje legt u uit in tekst en beeld wat al die moeilijke woorden betekenen. Voor € 6,- kunt u een boekje bij ons aanschaffen. Bel met: 030-878 15 35. Bij verzending per post rekenen we € 1,50 extra.

Kijk ook eens op…

UABC.nl om zelf op thema’s digiwijzer te worden.
Oefenen.nl om op meerdere gebieden via en met de computer te leren