De Strooij

De Strooij is het sociale werkcentrum van Overvecht: trefpunt voor arbeidsmatige activiteiten, cursusactiviteiten, deelnemers die weer nuttig bezig willen zijn en opdrachtgevers met een sociaal hart. De Strooij is dé plek in de wijk waar sociaal kwetsbare bewoners beginnen om dagritme op te bouwen en zelfvertrouwen te krijgen. Dit doen ze via diverse arbeidsmatige activiteiten. De Strooij is ook de uitvalsbasis voor Digiwijs 3.0 en Wijkbedrijf Utrecht.

Actueel

Strooy Actief kennismaken met actief zijn door meteen bezig te gaan of eerst eens je thuis te voelen door mee te lunchen. Strooy Actief is geopend elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. De lunch is elke woensdag van 12:00 tot 13:30 ur en kost 1 euro.

Cleanteam Overvecht met een ploeg Overvechters twee dagdelen per week helpen om de wijk schoon te houden. Je ontvangt een kleine onkostenvergoeding. Er is plek voor nieuwe deelnemers!

Zichtbaar in de wijkWIJ 3.0 vind je geregeld in de wijk. In onderstaand filmpje op de Sociale buurtmarkt. Kijk het gedeelte vanaf minuut 2:44 Willem Klein Hesselink, werkbegeleider, toelichting geeft.

Contact

Stroyenborchdreef 12
3562 GN, Utrecht

Telefoon: 030 – 878 15 35

Team

Teamleider locatie: Marian Veldhuis. Medewerkers: Peter Haver, Martijn Heus, Ria Kroon, Lisandro Susanna, Juliana Zimmerman, Maartje de Jong, Isis Torensma, Paula van Dijk.

Activiteiten