Strooij Actief breidt uit

Je bekijkt nu Strooij Actief breidt uit

Strooij Actief breidt uit

Strooij Actief op de woensdag bestaat alweer een tijdje. Langzaamaan heeft de activiteit aan bekendheid en populariteit gewonnen. De woensdagen zijn inmiddels zo druk geworden dat het wel erg gezellig aan het worden is in het atelier. Tijdens de aansluitende lunch zijn er soms tot 17 mensen over de vloer.

Strooij Actief blijkt een goede manier om meer bedrijvigheid in de Strooij te creëren. Daarom is er besloten om ook op de dinsdag een Strooij Actief groep te beginnen. Net zoals op woensdag van 10:00 tot 12:00 en net zoals woensdag met lunch van 12:00 tot 13:00.

Naast bedrijvigheid brengt Strooij Actief ook andere voordelen met zich mee. Er ontstaat veel meer verbinding met het pand door de deelnemers. Ook zorgen de deelnemers van Strooij Actief ervoor dat het werk van deelnemers die in het pand werken  afwisselender wordt. Er moet een lunch worden klaargezet, administratie bijgehouden en men nodigt elkaar uit bij andere sociale activiteiten in Overvecht. Als klap op de vuurpijl beweegt een enkeling van meedoen met Strooij Actief in de richting van arbeidsmatig bezig zijn op een andere activiteit van WIJ 3.0.

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden bij Willem Klein Hesselink, 06-52057702 of kom gewoon een keer langs op Stroyenborchdreef 12. Je bent altijd welkom!