Fietsenmakerij: fietsreparatie en verkoop van stadsfietsen

Een beurt voor je fiets, het afstellen van een e-bike of de aanschaf van een bijzondere stadsfiets… Voor dat soort zaken klop je aan bij de Fietsenmakerij van WIJ 3.0.

De Fietsenmakerij op de Stadsbrug

Je fiets wordt gerepareerd of in elkaar gezet door deelnemers op weg naar herstel en re-integratie. De Fietsenmakerij geeft mensen de kans zich te verbinden met het product dat zij maken: de naam van de bouwer is terug te vinden op elke nieuwe fiets.

Aan de andere kant wordt het voor jou als koper duidelijker dat de aanschaf van dit product iemand in de eigen omgeving helpt. De Fietsenmakerij werkt met gerecyclede fietsframes, op een duurzame manier, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product.

Ons goedkope fietsen aanbod

De fietsen die in onze werkplaatsen gerepareerd worden, verkopen wij ook weer door voor een mooie prijs. Dus ben jij op zoek naar een goedkope tweedehands stadsfiets? Kom gerust eens langs om ons fietsen aanbod te bekijken.

De Fietsenmakerij biedt tweedehands fietsen in alle soorten en maten. Tweedehands transportfietsen, stadsfietsen, omafietsen, opafietsen en nog veel meer.

Leerwerkplekken

De Fietsenmakerij van WIJ 3.0 biedt leerwerkplekken voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. In De Fietsenmakerij van WIJ 3.0 kun je ervaring opdoen met de reparatie en de verkoop van fietsen, magazijnwerkzaamheden en boekhouding. Je kunt leren voor (assistent) fietsenmaker of verkoper.

Het is mogelijk om je erkende MBO-diploma bij De Fietsenmakerij te behalen. De Fietsenmakerij is erkend leerbedrijf door het Innovam. Heb je hier belangstelling voor? Vul dan het aanmeldformulier in.

Impressie van De Fietsenmakerij