Groen: bloemen, onderhoud en openhaardhout

Wij bieden diverse groene diensten en producten aan: van de verkoop van bloemen, planten en openhaardhout tot tuinonderhoud en boomverzorging.

Bloemen en planten

In de kassen en de Bloementuin van WIJ 3.0 Den Dolder en in Tuin Zeist kweken wij bloemen en planten. Beide locaties hebben een verkooppunt waar je terecht kan voor de verkoop van bloemen en plantjes.

Verkoop in Den Dolder

In Den Dolder is de verkoop van bloemen en planten op donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. De ingang van de Bloementuin vind je aan Distelvlinder (nummer 6) op het terrein van de WA Hoeve van Altrecht. Er zijn afhankelijk van het seizoen diverse (snij)bloemen, plantjes en groenten.

Verkoop in Zeist

In Zeist is de verkoop op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 15.30 uur in de kas. De ingang van Tuin Zeist vindt je aan Wegwijs 5 in Zeist. Te koop zijn diverse plantjes en producten die in ambachtelijke workshops zijn gemaakt. We hebben in Zeist ook een moestuin, waar we groente verbouwen voor bewoners van de Altrecht instelling Den Eik.

Groene klussen

Coöperatie De Weijk in Zeist is een samenwerking tussen De Eijk Duurzaam Werk en WIJ 3.0. De Weijk doet aan groenonderhoud in de breedste zin: van beplanten en schoffelen tot maaien en snoeiwerk.

In opdracht van de Hogeschool Utrecht werkt een ploeg van WIJ 3.0 Nieuwegein in de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park. Wij verzorgen hier het onderhoud van een “georganiseerde” wilde tuin en van alle bloemen en planten in een kas.

Het Wijkbedrijf is sterk in hovenierswerk, het maken van schuttingen, boomverzorging (snoeien en kappen), bestrating aanleggen, schilderwerk en andere klussen in en rond het huis. Het Wijkbedrijf doet ook werk in opdracht van Woonin, in het bijzonder voor huurders van sociale huurwoningen. Een offerte voor een klus aanvragen kan via wijkbedrijfutrecht.nl

Openhaardhout

Het Wijkbedrijf en een aantal locaties verkopen regelmatig openhaardblokken en/ of aanmaakhoutjes. Deze zijn bestemd voor vaste afnemers en niet voor de losse verkoop.