Horeca en catering

Eetcafé De Wissel

Op het grote terrein van Altrecht, de WA Hoeve in de bossen van Den Dolder, vind je sociaal eetcafé De Wissel. Wie een fietstochtje maakt en vanuit Den Dolder van fietsknooppunt 95 naar 96 fietst, komt er (bijna) langs. Je kunt hier terecht voor een kopje thee of koffie, iets te drinken met iets lekkers erbij of voor lunch. Eetcafé De Wissel kan ook catering verzorgen.

De Wissel is een echte ontmoetingsplek. Mensen die even willen pauzeren tijdens een fietstocht of wandeling komen hier langs, net als bewoners en medewerkers van de klinieken en instellingen op het terrein. De Wissel is onderdeel van WIJ 3.0 locatie Den Dolder.

Openingstijden

Sociaal eetcafé De Wissel is maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 16.00 uur.

Catering en services voor Altrecht

Vebego Facility Services en WIJ 3.0 werken samen voor het leveren van catering en andere facilitaire diensten aan Altrecht. Dagelijks zorgen cliënten voor sociale catering en schoonmaak van vergaderlocaties bij Altrecht locaties in Utrecht, Den Dolder en Zeist. Naast catering en schoonmaak zorgen we ook voor de invulling van receptietaken. Deze sociale catering en diensten leveren we vanuit Eetcafé De Wissel in Den Dolder en WIJ 3.0 De Stadsbrug in Utrecht.

Neem voor meer informatie contact op met Ankie Schoenmakers.