De Wissel, Trefpunt in het Groen

Een aangenaam trefpunt is sociaal eetcafé De Wissel op het Altrecht-terrein in Den Dolder, de WA Hoeve. Voor een koffie of thee, of een lekkere lunchhap kan iedereen hier terecht. Medewerkers en deelnemers van WIJ 3.0 zorgen voor de keuken en de bediening. Bij de Wissel leren deelnemers voedsel te bereiden op een verzorgde en hygiënische manier. Ze kunnen ook leren om klanten te bedienen. Daarnaast zorgt De Wissel voor catering.

De Wissel is een echte ontmoetingsplek. Mensen die even willen pauzeren tijdens een fietstocht of wandeling komen hier langs, net als bewoners en medewerkers van de klinieken en instellingen op het terrein. De Wissel is onderdeel van WIJ 3.0 locatie Den Dolder.

Begeleiding en vaardigheden

Er is altijd een werkbegeleider aanwezig en deels ondersteunen deelnemers elkaar. Iedere deelnemer krijgt een begeleidingsplan en begeleiding op maat. Vaardigheden die je hier kunt leren zijn:

  • op een goede manier met klanten omgaan;
  • hygiëne-regels van de keuken leren en toepassen;
  • bereiden van lunches, uitsmijters, gehaktballen, soep, appeltaart, enzovoort;
  • samenwerken met andere deelnemers;
  • organiseren van activiteiten samen met begeleiders.  

OPENINGSTIJDEN

Sociaal eetcafé De Wissel is maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 16.00 uur.

Catering en services voor Altrecht

Vebego Facility Services en WIJ 3.0 werken samen voor het leveren van catering en andere facilitaire diensten aan Altrecht. Dagelijks zorgen cliënten voor sociale catering en schoonmaak van vergaderlocaties bij Altrecht locaties in Utrecht, Den Dolder en Zeist. Naast catering en schoonmaak zorgen we ook voor de invulling van receptietaken. Deze sociale catering en diensten leveren we o.a. vanuit Eetcafé De Wissel in Den Dolder.