Hekwerken en Buitenkachels

HEKWERKEN

Heeft u een hekwerk nodig, rechttoe rechtaan of juist sierlijk, of zoekt u een buitenkachel: wij maken het voor u. U kunt met een eigen ontwerp komen en in overleg bekijken we vervolgens wat haalbaar is. Uiteindelijk is ook duurzaamheid en veiligheid belangrijk bij een hekwerk. De metaalwerkplaats van WIJ 3.0 heeft ervaring met zeer uiteenlopende hekwerken, van voethekjes tot balkonpanelen. We verzorgen de productie en het plaatsen van de hekwerken.

KACHELS

Kent u onze Black Diamond al? Met metalen tonnen of butagasflessen als basis scheppen wij warme sferen voor de mooie zomeravond of nog frisse avonden in het voor- en naseizoen. Met onze buitenkachels (MIG-laswerk, staal) kunt u gewoon het hele jaar door het buiten ook aangenaam maken. En als u wilt leveren we u ook het haardhout er bij! Informeer naar onze modellen. U heeft al een kachel vanaf € 125,-.

OVERIGE PRODUCTEN

De metaalwerkplaats van WIJ 3.0 kunt u ook helpen met het vervaardigen van inbraakweringen of tuinbanken. Er is veel ruimte voor maatwerk en eigen ontwerp. Heeft u een vraag, aarzel niet en leg hem aan ons voor.

OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

Demkaweg 27
3555 HW Utrecht

Telefoon: 030 – 2926515
Email: metaalwerkplaats@wij30.nl

De werkplaats is van maandag tot en met vrijdagochtend voor publiek open, vanaf 09:00 uur tot 16.30 uur.