Laswerk: Hekwerken, Buitenkachels, lampen, etc

Hekwerken

Heb je een hekwerk nodig, rechttoe rechtaan of juist sierlijk? Of zoek je een buitenkachel? Wij maken het! We kunnen voor het ontwerp zorgen, maar een eigen ontwerp kiezen kan ook. In overleg bekijken we vervolgens wat haalbaar is. Duurzaamheid en veiligheid zijn daarbij natuurlijk ook belangrijk. De metaalwerkplaats van WIJ 3.0 heeft ervaring met zeer uiteenlopende hekwerken, van voethekjes tot balkonpanelen. We verzorgen de productie én het plaatsen van de hekwerken.

Kachels

Ken je onze Black Diamond buitenkachel al? Met metalen tonnen of butagasflessen als basis scheppen wij warme sferen voor de mooie zomeravond of nog frisse avonden in het voor- en naseizoen. Met onze buitenkachels (MIG-laswerk, staal) kun je gewoon het hele jaar door aangenaam buiten zitten. Als je wilt leveren we ook het haardhout erbij! Informeer naar onze modellen. Er zijn al kachels vanaf € 150,-.

Lampen

In metaalwerkplaats van het Maliegilde maken we BALK-lampen van gerecycled aluminium, een samenwerking met ontwerper Remko Verhagen van Blooey. De lampjes – tegelijk lamp en balkje – zijn handgemaakt. Omdat aluminium moeilijker te lassen is dan gewoon staal, is dat een mooie uitdaging. In elk exemplaar staan de initialen van de maker. De lampen zijn te bestellen op de ONZE-fabriek website.

Overige producten

De metaalwerkplaats van WIJ 3.0 kan ook helpen met het maken van inbraakweringen of tuinbanken. Er is veel ruimte voor maatwerk en eigen ontwerp. Heb je een vraag, aarzel niet en leg hem aan ons voor.