Klussen door Wijkbedrijf Utrecht

Sterk in uiteenlopende klussen en sociaal tot op het bot, dat is wat het Wijkbedrijf Utrecht tekent. Tegen een gunstig tarief bieden wij onze klanten waar voor hun geld. En met het werk van onze klanten helpen we onze medewerkers om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Het Wijkbedrijf is sterk in hovenierswerk, schuttingen en overkappingen, boomverzorging (snoeien en kappen), bestrating aanleggen, schilderwerk en andere klussen in en rond het huis. Ook schoonmaak en ontruimingen behoren tot de mogelijkheden. Het Wijkbedrijf werkt onder meer in opdracht van Woonin, in het bijzonder voor huurders van sociale huurwoningen.

Hoe wij werken

Het Wijkbedrijf is een bijzonder klusbedrijf. Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt voeren klussen uit onder leiding van een werkbegeleider. Tijdens deze werkzaamheden leren onze medewerkers technische vaardigheden, zij doen werkritme op en verwerven zelfvertrouwen. Dat is de sociale winst van het Wijkbedrijf: ervaringen om tot maatschappelijk herstel te komen. Meer over werken bij het Wijkbedrijf lees je op deze pagina.

Wat we doen

Contact

Heb je een opdracht of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Wijkbedrijf Kijk voor meer informatie en contact op wijkbedrijfutrecht.nl