ICT – Reparatie, verkoop, recycling

Reparatie en recycling van hardware (Den Dolder)

Voor een hardware-probleem kun je een beroep doen op de expertise van Werkbedrijf ICT Den Dolder. Onderzoek, analyse en oplossing verzorgen wij in de werkplaats in het Boerhaave-gebouw. Oude hardware inleveren kan hier ook. Harddisks worden standaard 100% gewist met professionele software. Werkbedrijf ICT knapt ingeleverde hardware op of zorgt voor een goede recycling.
Lees verder

Tweedehands PC’s en inruil (Den Dolder)

Toe aan een betere PC, maar weinig geld? Mogelijk vind je bij Werkbedrijf ICT in Den Dolder een goede vervanger. Wij verkopen er tweedehands laptops, computers en accessoires.
Lees verder

Geef je computer een tweede leven voor een goed doel (Utrecht)

Werkbedrijf ICT Ghanaplein knapt in samenwerking met de Computerhulpclub van De Tussenvoorziening pc’s en laptops op. De computers zijn voor mensen die geen geld voor een computer hebben. Ze zijn bestemd voor onder meer cursisten van Digiwijs 3.0, cliënten van WIJ 3.0 en de Tussenvoorziening, vluchtelingen en bezoekers van de Voedselbank.

Laptop doneren?

Heb jij een computer over of wil je iets vragen? Neem contact op via info@computersociaal.nl. Meer informatie lees je in deze flyer.