Green Side notitieboekjes en enveloppen

Voor het Utrechtse bedrijf Green Side maken we bij WIJ 3.0 onder andere duurzame notitieboekjes. Bij WIJ aan de Werf zetten deelnemers de boekjes in elkaar, gemaakt van gebruikt papier dat enkelzijdig bedrukt is. Het papier komt met name van basisscholen. Regelmatig gaan we langs scholen om bijvoorbeeld kleurplaten en papier vol oefeningen en rekensommetjes op te halen. Deelnemers van WIJ 3.0 binden dit papier zorgvuldig in zodat het een mooi notitieboekje wordt.

In Nieuwegein werken onze deelnemers ook voor Green Side. Naast de notitieboekjes sorteren we hier setjes enveloppen, gemaakt van kleurrijke affiches van met name culturele evenementen. Green Side noemt ze Imposter enveloppen: posters die doen alsof ze enveloppen zijn. Elk affiche is anders en dat maakt de setjes uniek en heel kleurrijk. Naast maakwerk zorgen deelnemers ook voor het ophalen van papier en posters.

Bestelinformatie

De Green Side notitieboekjes en Imposter enveloppensetjes zijn in verschillende winkels te koop. Kijk voor alle informatie op de website van Green Side. In de Green Side webwinkel kun je alle producten bestellen.