Creatief en ambachtelijk

Op veel locaties van WIJ 3.0 vinden creatieve activiteiten plaats en worden diverse producten op een ambachtelijke manier gemaakt. Het resultaat is altijd uniek, met liefde en creativiteit handgemaakt. Sommige ambachtelijke producten maken we in opdracht.

Ambachtelijke werkplaatsen in Den Dolder

Zo hebben we in Den Dolder werkplaatsen, waar we allerlei ambachtelijke producten maken. Kaarsen bijvoorbeeld, speciaal voor Kaarsenmakerij Snel. Ook geven we gereedschap een tweede leven door oud gereedschap op te knappen in opdracht van Stichting Gered Gereedschap. Een aantal producten verkopen we in tweedehands kledingwinkel De Corner.

Recycle Atelier Nieuwegein

In Nieuwegein hebben we het Recycle Atelier. Van gebruikte materialen maken we nieuwe producten. Denk aan lampen, wc-rolhouders, kapstokken en deurstoppers, maar ook sieraden. We werken veel met hout maar ook met textiel en andere materialen.

Interesse? Neem contact op via e-mail.

Kunstateliers

Bij Atelier Maliegilde maken we diverse producten. Hier werken we met glas-in-lood, keramiek, er zijn glas-etsers en mensen die patronen ontwerpen en kleding bedrukken. Sommige producten zijn te koop. Bij WIJ 3.0 Ghanaplein is ook een creatieve groep actief die tekeningen en schilderijen maakt en voorwerpen van hout, textiel en andere materialen.

Interesse? Kijk op onze contactpagina voor adressen en andere contactgegevens.