Wij begeleiden

Weer gaan werken is voor velen een lastige opgave. Hoe begin je, hoe weet je wat je kan en wat je wilt? En welke stappen moet je zetten? WIJ 3.0 heeft mogelijkheden om klanten van gemeenten, het UWV, zorginstellingen en Justitie naar werk te begeleiden. Wij begeleiden ook werknemers van werk-naar-werk.

WIJ 3.0 heeft tientallen ervaren re-integratiebegeleiders en jobcoaches in huis. De re-integratiebegeleiders weten hoe ze klanten naar werk of een opleiding kunnen brengen. De jobcoaches staan klanten bij die nieuw werk hebben gevonden maar steun nodig hebben om hier sterk in te worden.

Daarnaast biedt WIJ 3.0 mogelijkheden om vaardigheden te leren, via praktijkleren in één van onze werkplaatsen. We hebben ook trainingen in huis, bijvoorbeeld om je sollicitatievaardigheden te verbeteren of te leren computeren. WIJ 3.0 biedt tenslotte op verschillende manieren mogelijkheden om je stage te doen.

Een overzicht van alle mogelijkheden

Contact en info

Aanmelden voor begeleiding kan via dit formulier. Het eerste gesprek is desgewenst ter oriëntatie op grond waarvan de aanmelding definitief wordt of niet. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Komt u er met de informatie op deze website en het formulier niet uit, dan kunt u contact opnemen via:

Telefoon: 030 – 292 65 15
E-mail: info@wij30.nl

Hulp bij een casus?

Zoekt u voor de situatie of vragen van een klant een klankbord of advies? Via ons Casus-loket willen wij u graag helpen. Bij casus@wij30.nl kunt u met een (anonieme) beschrijving van de casus terecht en uw vraag formuleren. Het kan een vraag zijn over mogelijkheden tot begeleiding naar werk of mogelijkheden tot activering via dagactiviteiten. Het Casus-loket van WIJ 3.0 is een gratis dienstverlening.