Wij begeleiden

Weer gaan werken is voor velen een lastige opgave. Hoe begin je, hoe weet je wat je kan en wat je wilt? En welke stappen moet je zetten? WIJ 3.0 heeft mogelijkheden om klanten van gemeenten, het UWV, zorginstellingen en Justitie naar werk te begeleiden. Ook voor de begeleiding van werknemers van werk-naar-werk kun je bij ons terecht.

WIJ 3.0 heeft tientallen ervaren re-integratiebegeleiders en jobcoaches in huis. De re-integratiebegeleiders weten hoe ze klanten naar werk of een opleiding kunnen brengen. De jobcoaches staan klanten bij die nieuw werk hebben gevonden maar steun nodig hebben om hier sterk in te worden.

Daarnaast biedt WIJ 3.0 mogelijkheden om vaardigheden te leren, via praktijkleren in één van onze werkplaatsen. We hebben ook trainingen in huis, bijvoorbeeld om je sollicitatievaardigheden te verbeteren of te leren computeren. WIJ 3.0 biedt tenslotte op verschillende manieren mogelijkheden om je stage te doen.

Een overzicht van alle mogelijkheden

aanmelden

Aanmelden voor begeleiding kan via dit formulier. Het eerste gesprek is ter oriëntatie, waarbij we kijken welke begeleiding geschikt is. Op grond hiervan kan de aanmelding definitief worden gemaakt. Dit alles is geheel vrijblijvend.

contact

Kom je er met de informatie op deze website en het formulier niet uit, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 030 – 292 65 15
E-mail: info@wij30.nl

Hulp bij een casus?

Zoek je voor de situatie van een klant een klankbord of advies? Via ons Casus-loket helpen we je graag helpen. Bij casus@wij30.nl kun je met een (anonieme) beschrijving van de casus terecht en je vraag formuleren. Het kan een vraag zijn over mogelijkheden tot begeleiding naar werk of mogelijkheden tot activering via dagactiviteiten.

Het Casus-loket van WIJ 3.0 is een gratis dienstverlening.