Circulaire Werkplaats

Wat is het?

In onze Circulaire werkplaats maak je van gebruikte materialen nieuwe producten. Bijvoorbeeld van meubelonderdelen maken we een nieuwe stoel. De Circulaire Werkplaats hebben opgezet samen met De Arm, Emmaus Haarzuilens en Emmaus Domstad. Alle drie zijn ze sterk in het kringlopen van gebruikte goederen. Onze taak is het om op basis van ontwerpen die een kunstenares maakt, de gebruikte goederen om te toveren in nieuwe producten.

Wat vragen we van je?

Enthousiasme, doorzettingsvermogen, de wens om met je handen te werken. Veel meer dan dat is niet per se nodig. Je werkt met een groep van collega’s samen en ieder kan daarin zijn taak doen.

Begeleiding

Een werkbegeleider zorgt voor ondersteuning. Hij helpt je op gang en biedt begeleiding waar dat nodig is om het werk goed uit te voeren en vol te houden.

Goed om te weten

Je hebt een wmo-indicatie ‘arbeidsmatige activering’ nodig . Die rijg je toegewezen door het buurtteam als je moeite hebt om zelfstandig te werken en juist veel ondersteuning daarbij nodig hebt. Onze activeringscoaches helpen je bij het aanvragen van de indicatie. Als je je bij ons aanmeld neemt een activeringscoach contact met je op. Zie de AANMELDEN-button bovenaan deze pagina.