Fietsreparatie en verkoop van stadsfietsen

Een beurt voor uw fiets, het afstellen van uw elektrische fiets of de aanschaf van een bijzondere stadsfiets: klop aan bij de Fietsenmakerij van WIJ 3.0.

Uw fiets wordt gerepareerd of in elkaar gezet door deelnemers op weg naar herstel en re-integratie. De Fietsenmakerij geeft mensen de kans zich te verbinden met het product dat zij maken: de naam van de bouwer is terug te vinden op elke nieuwe fiets. De opvallende fietsen van het eigen merk Fiets&Ik scheppen een bijzondere band tussen de maker en het product dat hij maakt. Aan de andere kant wordt het voor u als koper duidelijker dat de aanschaf van dit product iemand in de eigen omgeving helpt. De Fietsenmakerij werkt met gerecyclede fietsframes, op een duurzame manier, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product zoals ons en u dat voor ogen staat.

Ons goedkope fietsen aanbod

De fietsen die in onze sociale werkplaatsen gerepareerd worden verkopen wij ook weer door voor een mooie prijs. Dus ben jij op zoek naar een goedkope tweedehands stadsfiets? Komt u gerust eens langs om ons fietsen aanbod te bekijken.

De Fietsenmakerij biedt tweedehands fietsen van alle soorten en maten. Tweedehands transportfietsen, stadsfietsen, omafietsen, opafietsen en nog veel meer.

Openingstijden en contact

Koningin Wilhelminalaan 6
3527LD, Utrecht

Telefoon: 030 – 7600 526
E-mail: defietsenmakerij@wij30.nl

De werkplaats is van maandag tot en met donderdag voor publiek open, vanaf 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:00 uur tot 16.00 uur.