Wij maken

WIJ 3.0 maakt diverse mooie en handige producten. Zelden standaard en vaker in beperkte oplages. Daarmee worden ze nog unieker!

Kopen doe je het makkelijkst rechtstreeks bij onze werklocaties en wijkbedrijf. Kijk ook in het menu rechts voor voorbeelden van onze producten en diensten.

Heb je zelf een opdracht, dan hebben wij veel te bieden. We kunnen helpen bij eenvoudige vragen, voor schilderwerk bijvoorbeeld, het maken van hekwerken, het verzorgen van groen of het bedrukken van t-shirts. We kunnen ook helpen bij meer ingewikkelde opdrachten, zoals het ontwerpen en maken van designproducten. Doordat we veel verschillend werk verrichten, zijn we van vele markten thuis!

contact en info

Heb je een vraag over het (laten) maken van een product of het leveren van een dienst, neem dan contact op met de betreffende werkplaats of dienst. Je kunt je verzoek ook telefonisch doen via 030-292 65 15.

Heb je meer in het algemeen vragen over wat de mogelijkheden van onze werkplaatsen en dienstverlening zijn? Neem dan contact op met Daniëlle van Elk via 030-292 65 15 of stuur een e-mail naar danielle.van.elk@wij30.nl.