Gratis Loopbaanadvies voor iedereen van 18 – 66 jaar 

Of je nu werkt, ziek of werkzoekend bent: vanaf 1 december 2020 kan iedereen gebruikmaken van het gratis ontwikkeladvies bij een loopbaanadviseur van WIJ 3.0. Dit is mogelijk gemaakt door een subsidie van het programma NL leert door! Er is een beperkt aantal trajecten beschikbaar, dus meld je zo snel mogelijk aan. WIJ 3.0 heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar werk, in het bijzonder van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Meer inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt

Door het ontwikkeladvies van onze loopbaanadviseurs krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij sollicitaties en het zoeken naar werk. De adviseur kan ook in beeld brengen hoe je meer kan halen uit je huidige werk. Jouw loopbaanvraag staat dus centraal.

Waar bestaat het loopbaanadvies uit?

  • Een arbeidsmarktscan: deze geeft inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor nu en in de toekomst. Ook maakt het duidelijk welke opleidingen en trainingen je mogelijk kan volgen;
  • Inzicht in je interesses, competenties en leervermogen;
  • Vier coachingsgesprekken van een uur waarin we nagaan welk werk jou past;
  • Een ontwikkelplan met acties voor de korte en langere termijn;
  • Een verslag van de gesprekken en een vervolgadvies.

contact en informatie

WIJ 3.0 heeft loopbaanadviseurs die je meer over de regeling kunnen vertellen. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in loopbaanadvisering? Stuur dan een e-mail aan Ingrid Alting of bel haar op 06 554 934 06.

Heb je een meer algemene vraag? Bel dan ons centrale telefoonnummer: 030 – 292 65 15 of stuur een e-mail aan info@wij30.nl.