Ons Aanbod voor UWV-cliënten

WIJ 3.0 is een allround activeringsorganisatie. We hebben alles in huis om UWV-cliënten te activeren en te re-integreren. We bieden een breed palet van activiteiten onder één dak: van sociaal en creatief bezig zijn tot dagelijks arbeidsmatig aan de slag. En we zijn aanbieder van diverse re-integratietrajecten, leerwerkplekken en andere vormen van leren.

WIJ 3.0 biedt maatwerk

Het voordeel voor de klant is: maatwerk in alle opzichten, in goede en minder goede tijden. WIJ 3.0 is er voor een breed publiek. Gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een achtergrond in GGZ, dak- en thuisloosheid en verslaving, al dan niet in een combinatie met fysieke en sociale problematiek.

in de problemen door de coronamaatregelen?

Voor wie in de problemen is gekomen door de coronamaatregelen en zonder werk is komen te zitten of te maken heeft met een bedrijfsfaillissement, hebben we een apart aanbod. We begeleiden je om snel weer aan werk te komen. Dit aanbod doen we in opdracht van het UWV. De regeling geldt voor iedereen met een recente werkervaring en een WW-uitkering. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden via ons Aanmeldformulier.

Ons aanbod voor cliënten UWV:

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maja Miedema via e-mail:
maja.miedema@wij30.nl

Heb je een algemene vraag? Neem dan contact op met WIJ 3.0 via ons algemene telefoonnummer: 030 292 65 15. Of stuur een e-mail aan info@wij30.nl